Wednesday, January 15, 2020

Bez Bebek dizisi 1. bölümü izle

Bez Bebek 1. Bölüm izle





Bez Bebek dizisi 1. bölümü Focus film tarafından Youtube kanallarına yüklenmiştir. Biz sadece ilgili bölümü sizlerle paylaşıyoruz. Dilerseniz bölümle ilgili yorumlarınızı aşağıdan bizlere iletebilirsiniz.

Bez bebek 1. bölüm konusu nedir?

Bez bebek Nana 100. yaş gününde gerçek bir insan olmayı diler. Bu durum herkesi, özellikle de baş peri Kulina'yı şaşırtır. Daha önce hiç böyle bir olay yaşanmamıştır. Bu durumu ancak Periler Konseyi onaylar ise gerçekleştirebileceklerdir.

Nana'nın bunu istemesinin sebebi ise, eski sahibi Makbule'nin yanına gitmektir. Onunla birlikte mutlu, huzurlu ve güvende olacağını hisseder. Ancak Makbule zamanla yaşlanmış ve 65 yaşına gelmiştir. Kendisi, başarılı bir işadamı olan Hakan'a ve onun iki sevimli çocuğuna bakıcılık yapmaktadır. Hakan, kendisi ile evlenip, parasına konmaya çalışan Simge 'nin gerçek yüzünü göremezken, çocuklar bu durum karşısında çaresizdir.
Makbule'yi tehdit olarak gören Simge, ona tuzaklar kurar. Bunu da Kızı Özge ile yapar. Amacı, Makbule'yi huzuevine göndermektir. Çocuklar Makbule'yi kaybetmemek için dua ederken, Nana da Periler Konseyi'nden çıkacak kararı beklemektedir.

No comments:

Post a Comment